eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieKOMPOSTOWNIKRe: KOMPOSTOWNIK
  • Data: 2012-05-25 09:26:06
    Temat: Re: KOMPOSTOWNIK
    Od: Adam <a...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu czwartek, 24 maja 2012 07:24:48 UTC+2 użytkownik robertr napisał:
    > W przyrodzie trawa najlepiej przerabiana jest przez jelita krowy -
    > proponuję więc krowie odchody - mają mnóstwo pożytecznych bakterii.
    > Ewentualnie następujący sposób:
    > beczka kilkadziesiąt litrów do tego wrzucić pozostałości krowie, zalać
    > wodą. Można dodać trochę pożywki np cukier. Od czasu do czasu trochę
    > wymieszać (innymi słowy napowietrzyć). Temperatura zbliżona do
    > ciepłoty krowy nie byłaby tu żadną przeszkodą (beczka na słońcu). Gdy
    > zacznie to pachnieć jak zacier można spróbować [...]

    Przez chwile myslalem ze ogladam Maklowicza :P
    pozdr.

    --
    Adam

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1