eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-06 23:30:00
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Pszemol <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Ikselka <i...@g...pl> wrote:
    > Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):
    >
    >> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>
    >>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>>
    >>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>>
    >>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>>
    >>>> :-))))
    >>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>>
    >>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>>
    >>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>>
    >>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >>> jest
    >>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >>> jak
    >>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >>
    >> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    >> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    >> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))
    >
    > Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.
    >

    Nie rozśmieszaj mnie bo pęknę tylko podaj jakieś wiarygodne źródła tych
    swoich bzdur o niestrawnym mleku UHT z powodu koagulacji białka... Albo
    przynajmniej powiedz z którego palca je wyssałaś.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1