eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domMłynek do pieprzu › Re: Młynek do pieprzu
  • Data: 2010-02-27 00:27:41
    Temat: Re: Młynek do pieprzu
    Od: AW <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2010-02-26 23:30, Borys Pogoreło pisze:
    > Dnia Fri, 26 Feb 2010 17:13:50 +0100, AW napisał(a):
    >
    >> 1. Czasami chcesz mieć grube ziarna soli. Coś takiego jak na słonych paluszkach.
    Bierzesz
    >> grubą sól morską i mielisz na taką, która ci odpowiada.
    >> 2. Sól warzona (drobnoziarnista) słabo przylega np. do frytek, jest nieco zbyt
    gruba
    >> chociaż drobna :-) i tu może przydać się młynek żeby ją jeszcze bardziej
    rozdrobnić.
    >> 3. Nie ma nic złego w zwykłej solniczce.
    >
    > Ok, teraz jasne. Myślałem już, że to jakaś kuchenna odmiana audiofilstwa
    > :)
    > Do czego w praktyce używasz grubej soli?
    >

    Np. do wątróbki :-)

    --
    Pozdrawiam
    AW

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1