eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domMłynek do pieprzu › Re: Młynek do pieprzu
  • Data: 2010-02-26 22:30:44
    Temat: Re: Młynek do pieprzu
    Od: Borys Pogoreło <b...@p...edu.leszno> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Fri, 26 Feb 2010 17:13:50 +0100, AW napisał(a):

    > 1. Czasami chcesz mieć grube ziarna soli. Coś takiego jak na słonych paluszkach.
    Bierzesz
    > grubą sól morską i mielisz na taką, która ci odpowiada.
    > 2. Sól warzona (drobnoziarnista) słabo przylega np. do frytek, jest nieco zbyt
    gruba
    > chociaż drobna :-) i tu może przydać się młynek żeby ją jeszcze bardziej
    rozdrobnić.
    > 3. Nie ma nic złego w zwykłej solniczce.

    Ok, teraz jasne. Myślałem już, że to jakaś kuchenna odmiana audiofilstwa
    :)
    Do czego w praktyce używasz grubej soli?

    --
    Borys Pogoreło
    borys(#)leszno,edu,pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1