eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePanele podłogowe w wątpliwych miejscach › Re: Panele podłogowe w wątpliwych miejscach
  • Data: 2013-05-07 19:22:40
    Temat: Re: Panele podłogowe w wątpliwych miejscach
    Od: "Robert" <a...@p...jak.trzeba> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > 1. Stosowaliście panele podłogowe w kuchni? Czy jednak płytka niemal
    > "obowiązkowa"? Czy jeśli już zdecydowałbym się na panele, to pomimo
    > łączenia "na klik" należałoby zastosować jakieś spoiwo/uszczelniacz?


    A jeszcze rozszerzając pytanie dot. paneli w kuchni:
    czy biorąc pod uwagę fakt, że w kuchni jest ogrzewanie podłogowe, to czy
    kładąc tam panele (zamiast płytek), w _istotnym_ stopniu wpłynie to na
    straty w ogrzewaniu pomieszczenia? Czy panel stanowi zbyt dobry "izolator" i
    pomysł taki trzeba skreślić? Czy może jednak przy porządnym podkładzie nie
    powinno być tak źle? (panel będzie prawdopodobnie 10mm).

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1