eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePłyta indukcyjnaRe: Płyta indukcyjna
  • Data: 2010-11-05 13:01:53
    Temat: Re: Płyta indukcyjna
    Od: "RobertP." <r...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On Thu, 04 Nov 2010 13:32:42 +0100, Adam Szendzielorz
    <a...@g...com> wrote:


    >
    > Ano potwierdzam - w restauracjach w kuchniach uzywa sie tylko
    > prawdziwego ognia!

    Czy aby na pewno? Googlowanie pokazuje, że troche profesjonalnych płyt i
    kuchenek indukcyjnych jest na rynku. Chociażby tu:
    http://www.ihob.co.uk/induction-hob-cooking-station-
    with-ventilation
    Oczywiście, profesjonaliści mają swoje przyzwyczajenia i upodobania, które
    czasami są silniejsze niż postęp. Co często jest zresztą zupełnie
    zrozumiałe, bo taki wok indukcyjny (też jest na tej stronie) to IMO
    porażka. No i na indukcji trudno jednym ruchem jedzonko podpalić, tak jak
    np. Makłowicz tutaj (gdzieś koło 1:45).



    --
    Pozdrawiam
    RobertP.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1