eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieRum a marynarzeRe: Rum a marynarze
  • Data: 2009-10-19 19:53:45
    Temat: Re: Rum a marynarze
    Od: "Papa Smerf" <P...@z...zalasami.trala.la> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Órzytkownik "T.M.F." napisał:
    >>>> się nie psują, czyli jak zostały zakonserwowane:O)
    >>> Nie ma w nich bakterii to jak sie maja psuc?
    >> skoro nie ma to co się z nimi stało?:O)
    > A co sie mialo z nimi stac? Wody mineralne to albo wody oligocenskie,
    > gdzie bakterie wyginely tysiace lat temu, bo z czego mialy pod ziemia zyc,
    > albo woda czysta z dodatkiem soli mineralnych. W kazdym przypadku bakterie
    > 1) nie maja skad sie tam wziasc, 2) z samych soli mineralnych nie wyzyja.
    > Chyba, ze ci tam glony wyrosna.

    ty mówisz poważnie?:O)
    wybacz, ale bakterie są wszędzie, pod ziemią, pod wodą, w lodzie i w
    miejscach gdzie nam wydawało by się że nie powinny, acha poza bakteriami i
    czym tam jesszcze w samej wodzie to są one jeszcze na w butelce (bo chyba
    nie wykopuje się ich z podziemia:O) są też w całej lini produkcyjnej
    zaajmującej się jej rozlewniem, więc żeby ich tam nie było to coś trzeba z
    nimi zrobić, pytanie co?:O)


    > Znaczy jak? Wypiles i wyzyles, czy zrobiles ilosciowe posiewy bakterii?

    zostawiłem otwartą na miesiąc i się nie zepsuła:O)

    p.s. bakterie to nie mamuty i nie wyginęły!:O)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1