eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Data: 2020-10-23 11:58:36
    Temat: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Od: Kadar Oszmiański <o...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Wed, 21 Oct 2020 09:36:00 +0200, Mateusz Bogusz napisał(a):

    > On 21.10.2020 05:51, s...@g...com wrote:
    >> Dlatego w restauracyjnych kuchniach sa blaty z nierdzewki. A u tych co rozumieją
    to labo konglomerat albo granit i to tez raczej ciemniejszy z odpowiednim wzorkiem na
    ktorym plam nie widac...
    >
    > Umówmy się że stal nierdzewna też się odbarwia a do tego łatwo rysuje.
    > Ale fakt, w kuchni największym problemem jest w zasadzie woda i ten
    > problem taki blat rozwiązuje.

    Może autora należałoby zapytać jak kuchnia będzie (jest) użytkowana.
    Modne obecnie tzw. otwarte kuchnie na salon to nic innego jak pudłko z
    wystawy. Kawę da się zrobić może jeszcze jakieś kanapeczki ale do
    codziennego gotowania i to z pełnym zestawem obiadowym takie rozwiązanie
    nie nadaje się. Tak naprawdę jeśli ktoś dużo pracuje w kuchni to wygląda
    to jak laboratorium chemiczne połączone z kuźnią. Paruje, kipi, wylewa
    się, pryska i przewraca. Nie jestem kucharzem ale umiem więcej ni z
    tylko jakjko ugotować. Nie raz zdarzyło mi się, że na podłogę cos
    poleciało a na blacie to norma.
    Jeśli ma to tylko ładnie wyglądać to i z papier mâché można zrobić.

    --
    Kadar

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1