eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Data: 2020-10-25 20:10:03
    Temat: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Od: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Pan Kadar Oszmiański napisał:

    >>> Wybaczcie moje zdziwienie ale co to za blat kuchenny, na którym nie
    >>> można postawić niczego gorącego ani mokrego? Blat po to właśnie jest.
    >>
    >> Można postawić, byle nie za długo.
    >
    > To może do każdego blatu powinna być dołączona instrukcja:
    > - filiżanka z gorącą cherbatą tylko 5 min
    > - garnek tylko teflonowy i tylko lekko ciepły
    > - wszelka obróbka termiczna na stole w jadalni pod żadnym pozorem na
    > blacie kuchennym
    > itd.

    Blat powinien mieć zamontowany układ elektroniczny z mikroprocesorem
    i przetwarzaniem w chmurze, który ostrzega, że filiżanka (no, powiedzmy,
    że z kawą) stoi już dłużej niż pięć minut.

    --
    Jarek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1