eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieWędzarnia - "oryginalne" projektyRe: Wędzarnia - "oryginalne" projekty
  • Data: 2015-09-01 15:54:13
    Temat: Re: Wędzarnia - "oryginalne" projekty
    Od: Kris <k...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu wtorek, 1 września 2015 15:45:20 UTC+2 użytkownik Zenek Kapelinder napisał:
    > Byl wpis, nie moj, o tym jak robi sie wedliny. I bylo w nim ze ludzie nie >wiedza
    jak sa robione i bzdury wymyslaja.

    Ja ten wpis poczyniłem. Powtórze- mama kilkadziesiąt lat w tej branży pracowała i
    trochę na ten temat wie. Mam też sąsiadkę która w Sanepidzie pracuje i kontroluje
    zarówno sklepy jak i masarnie i conioeco tez opowiada. Dlatego ja sklepowe wędliny
    kupuje sporadycznie.
    Kilka razy do roku wędzę a najczęściej to robię w szynkowarze. Polecam to niepozorne
    urządzenie.

    > Z tego co mi wiadomo to teraz glownym napelniaczem jest soja. Widzisz cos
    >szkoliwegonw soi?
    To nie soia jest czasami modyfikowana genetycznie?
    Jak ciebie ostatnio czytam to mam wrażenie że dużo tych wędlin sklepowych z dodatkiem
    soi jadasz.
    Na zdrowie;)



Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1