eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieWymiana pieca pilneRe: Wymiana pieca pilne
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: " " <s...@g...pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Wymiana pieca pilne
    Date: Thu, 26 Jan 2012 10:46:04 +0000 (UTC)
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 17
    Message-ID: <jfratc$5q6$1@inews.gazeta.pl>
    References: <jfp5sm$p6k$1@opal.futuro.pl> <4f210144$1@news.home.net.pl>
    NNTP-Posting-Host: localhost
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1327574764 5958 172.20.26.242 (26 Jan 2012 10:46:04 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 26 Jan 2012 10:46:04 +0000 (UTC)
    X-User: sok_marchwiowy
    X-Forwarded-For: 164.126.201.63
    X-Remote-IP: localhost
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:443203
    [ ukryj nagłówki ]

    Andrzej Lawa <a...@l...SPAM_PRECZ.com> napisał(a):

    > W dniu 25.01.2012 16:07, kiki pisze:
    > > mam piec na olej ale olej mi się kończy i nie mam zamiaru kupować
    > > nastepnego ze względu na cenę.
    >
    > A starą fryturą nie da się opalać? Niektórzy samochody tak napędzają...
    >
    > To powinno być tańsze od oleju opałowego.
    Z tłuszczem po smażeniu jest jak z bogiem. Wszyscy o nim mówią a nikt go nie
    widział. Tam gdzie przy produkcji używają dużych ilości oleju i podobnych
    tłuszczy, nigdy ich nie wymieniają. Uzupełniają ubytki jakie to co jest
    smażone wynosi na sobie. W średnich i dużych instalacjach tłuszcz jest
    filtrowany. Małe instalacje mają osadniki ułatwiające czyszczenie oleju.

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1