eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieWymiana pieca pilneRe: Wymiana pieca pilne
  • Data: 2012-01-26 10:46:04
    Temat: Re: Wymiana pieca pilne
    Od: " " <s...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Andrzej Lawa <a...@l...SPAM_PRECZ.com> napisał(a):

    > W dniu 25.01.2012 16:07, kiki pisze:
    > > mam piec na olej ale olej mi się kończy i nie mam zamiaru kupować
    > > nastepnego ze względu na cenę.
    >
    > A starą fryturą nie da się opalać? Niektórzy samochody tak napędzają...
    >
    > To powinno być tańsze od oleju opałowego.
    Z tłuszczem po smażeniu jest jak z bogiem. Wszyscy o nim mówią a nikt go nie
    widział. Tam gdzie przy produkcji używają dużych ilości oleju i podobnych
    tłuszczy, nigdy ich nie wymieniają. Uzupełniają ubytki jakie to co jest
    smażone wynosi na sobie. W średnich i dużych instalacjach tłuszcz jest
    filtrowany. Małe instalacje mają osadniki ułatwiające czyszczenie oleju.

    --
    Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1