eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchniRe: Zamknięcie kuchni
  • Data: 2018-12-07 10:03:47
    Temat: Re: Zamknięcie kuchni
    Od: abomito <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]



    > Z tego samego powodu krowa nie posiada kłów. Ani enzymów do rozkładania
    > tłuszczy zwierzęcych (ma za to inne, do innych rzeczy o których my możemy
    > pomarzyć). Będąc małym chłopcem próbowałem krowie dać kiełbasy. Wielce
    > zdziwiony byłem że nie chce, bo kiełbasa przecież pyszna - takie wielkie
    > bydlę a kiełbasy nie je. Natury nie oszukasz.
    >
    Ale przyznasz, że jednak krowa, choć tylko trawę wpierdziela, to jednak jest
    białkożerna. Wprawdzie nie mięsko jak my, ale różniste bakterie sobie wcina.
    Może i Zenek sobie florę bakteryjną zmienił i do ust makaron bierze, a w
    żołądku mu się z tego bigos robi.Abo flaki ...
    Pozdro.abomito

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1