eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchniRe: Zamknięcie kuchni
  • Data: 2018-12-07 09:14:16
    Temat: Re: Zamknięcie kuchni
    Od: Mateusz Viste <m...@n...pamietam> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On Thu, 06 Dec 2018 14:46:47 -0800, abomito wrote:
    > No, trochę tam bakterie się pożywią. Natomiast krowa, na tym
    > żarciu wyżyje. Ale to trzeba mieć krowi żołądek.

    Z tego samego powodu krowa nie posiada kłów. Ani enzymów do rozkładania
    tłuszczy zwierzęcych (ma za to inne, do innych rzeczy o których my możemy
    pomarzyć). Będąc małym chłopcem próbowałem krowie dać kiełbasy. Wielce
    zdziwiony byłem że nie chce, bo kiełbasa przecież pyszna - takie wielkie
    bydlę a kiełbasy nie je. Natury nie oszukasz.

    > I to nie jeden!

    Dla ścisłości to jednak jeden, kilka to miał Alf (osiem zdaje się?) - bo
    do trawienia kotów trzeba mieć dobry sprzęt. Nasi przeżuwacze natomiast
    mają jeden, ale za to czterokomorowy.

    Mateusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1