eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchni › Re: Zamknięcie kuchni
  • Data: 2018-12-07 22:50:55
    Temat: Re: Zamknięcie kuchni
    Od: s...@g...com szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu piątek, 7 grudnia 2018 14:15:18 UTC-6 użytkownik Maciek napisał:
    > Dnia Thu, 6 Dec 2018 06:22:54 -0800 (PST), s...@g...com napisał(a):
    >
    > > I uscislijmy, smazenie oznacza w tym przypadku patelnie czy piekarnik?
    > > Bo z patelnia powinno byc prosciej. Piekarniki moga byc trudniejsze w
    wentylowaniu.
    >
    > Smażenie - patelnia, pieczenie - piekarnik.
    > Piekarnik mam przy oknie, też go czuć, ale jak się zrobiprzeciąg, to mniej.
    >
    >

    No to w takim przypadku, zapalka/kadzidelko w lape i patrzec jakim cudem ci zapachy
    ulatuja.

    Po przemysleniu zasugeruje tez sprawdzenie czy okap/odciag ma odpowiednia wydajnosc.
    Bo wydajnosc wentylacji to jedno a odciagu drugie.

    Zakladam tez ze ten okap co masz to uczciwy jest a nie taka popierdolka odklapywana z
    sciany. Dym z zapalki przy wlaczonym okapie/wentylacji powinien elegancko zdazac do
    tegoz odciagu. Nawet spoza obszaru kuchenki.

    Jak tak nie jest to po prostu nawet odmurowanie kuchni nie pomoze, Zapachy beda
    wylazic, choc mniej natarczywie.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1