eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieŻe podwyżki są to widać, ale nie wiedziałem że aż takie... › Re: Że podwyżki są to widać, ale nie wiedziałem że aż takie...
  • Data: 2018-07-31 09:04:01
    Temat: Re: Że podwyżki są to widać, ale nie wiedziałem że aż takie...
    Od: Kris <k...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu poniedziałek, 30 lipca 2018 23:12:27 UTC+2 użytkownik Uzytkownik napisał:

    > Co ma wspólnego ilość energii potrzebnej do podgrzania kilkunastu litrów
    > wody do temperatury 40'C z podgrzewaniem bochenka chleba do ponad 200'C
    > i pieczenia go w tej temperaturze prawie 2 godziny?

    Rozumiem że chrupiąca skorka w chlebie jest ok ale taka z chleba pieczonego 2godz w
    tempe 200stC to raczej specyficzny rarytas;)
    Dawaj ten przepis co to się chleb 2 godz w 200stC piecze- obczaimy jak to smakuje.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1