eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domjaka kuchenka gazowaRe: jaka kuchenka gazowa
  • Data: 2012-05-15 12:30:55
    Temat: Re: jaka kuchenka gazowa
    Od: "Marek Dyjor" <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Karol Piotrowski wrote:
    > On May 9, 1:13 am, "kogutek" <s...@N...gazeta.pl> wrote:
    >> Chyba w Mozambiku albo Mongolii tak jest jak piszesz. W Polsce teraz
    >> w restauracjach całe gotowanie i smażenie idzie w piecach
    >> konwekcyjnych. Oczywiście należy zadać pytanie co miałeś na myśli
    >> pisząc restauracja.
    > Chcesz mi powiedziec, ze ten 25 litrowy garnek z bulionem wkladam do
    > pieca konwekcyjno-parowego?
    >
    > Piece konwekcyjno-parowe sa doskonalymi urzadzeniami, ale nie
    > zastepuja calej kuchni. Prosze powiedz mi, jak sie smazy przegrzebki w
    > takowym, albo przewraca nalesniki (w nouvelle cousine tez czasem
    > pojawia sie taka wiejska i trywialna potrzeba):)

    kogutek w swojej restauracji takich frykasów nie podaje.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1