eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnaczyniaRe: naczynia
  • Data: 2010-08-30 18:54:53
    Temat: Re: naczynia
    Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    "Irokez" <n...@e...pl> wrote in message
    news:i5gtjp$ndk$1@news.onet.pl...
    > Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
    > news:o7mlss16fa03$.8n99a38eh3nr.dlg@40tude.net...
    >>>>>
    >>>>> Na patelnię warto wydać więcej pieniędzy. Może to być cienmkoscienna z
    >>>>> czarnej blachy ale polecam żeliwną ceramiczną.
    >>>>
    >>>> zaraz zaraz.. żeliwną czy ceramiczną?
    >>>>
    >>>
    >>> http://www.agdona.pl/patelnie-tytanowe-zeliwne-c-41_
    172.html
    >>
    >> Tytan to metal, nie ceramika.
    >>
    >
    > No właśnie.
    > Poza tym nie chciałbym miec patelni ceramicznej.
    > Po 1 to kruchośc materiału a po drugie jego dobre właściwości izolacji
    > cieplnej. Wieki by trwało nagrzanie czegoś na niej.
    >
    > --
    > Irokez

    A wystarczyło poczytać i drugą kategorię:
    http://www.agdona.pl/patelnie-zeliwne-c-41_117.html
    Te ceramiki (emalie sa odporne na wszystko, prócz kotundu i diamentu...


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1