eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnaczyniaRe: naczynia
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!uw.edu.pl!newsgate.cistron.nl!newsgate.
    news.xs4all.nl!194.109.133.84.MISMATCH!newsfeed.xs4all.nl!newsfeed5.news.xs4all
    .nl!xs4all!feeder.news-service.com!feeder3.cambriumusenet.nl!feed.tweaknews.nl!
    209.197.12.242.MISMATCH!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neo
    strada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neos
    trada.pl.POSTED!not-for-mail
    Date: Mon, 30 Aug 2010 22:18:30 +0200
    From: Artur Lew <n...@p...onet.pl>
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100802
    Lightning/1.0b2 Thunderbird/3.1.2
    MIME-Version: 1.0
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: naczynia
    References: <i5edts$utv$1@news.onet.pl> <1rosz0tadv96o.1i9tsu8q58b2$.dlg@40tude.net>
    <i5egcf$6ar$1@news.onet.pl> <4c7acafe$0$27037$65785112@news.neostrada.pl>
    <i5gpuq$ctp$1@news.onet.pl> <4c7bf0d0$0$27046$65785112@news.neostrada.pl>
    In-Reply-To: <4c7bf0d0$0$27046$65785112@news.neostrada.pl>
    X-Enigmail-Version: 1.1.1
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: 7bit
    Lines: 21
    Message-ID: <4c7c121f$0$21003$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 95.49.143.238
    X-Trace: 1283199519 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 21003 95.49.143.238:1213
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:122891
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 2010-08-30 19:56, Panslavista pisze:
    > http://www.agdona.pl/patelnie-tytanowe-zeliwne-c-41_
    172.html
    Dodajmy tez ze wszystkie "tytanowe" patelnie to bajer marketingowy bo
    baza takiej patelni jest albo zeliwo albo aluminium napylone "tytanem" w
    ilus tam stopniach (czesto w Machach podaja predkosc z jaka ta powloka
    jest nakladana na ta patelnie jakby mialo to jakies znaczenie :D) i
    niestety taka powloka jest bardzo chropowata i zeby nie przywieralo
    wszystko do niej najczesciej powleka sie ja jakims syfiastym "non stickiem".
    Po paru latach szukania tej dobrej wyleczylem sie z tytanow i zakupilem
    zeliwna. Z prawdziwych zeliwnych i szkliwionych ale niestety dosc
    kosztownych polecam Le Creuset ktora uzytkowuje od jakis 2 latek.
    Trwalosc takiej patelni to kilkadziesiat lat.
    Z tego co pamietam jest tez jakas bardzo dobra polska firma ktora robi
    zeliwne patelnie ale trudno ich wygooglac.
    I smazenie na takiej patelni dosc znacznie sie rozni od reklam z
    latajacym jajkiem po powierzchni na poduszce powietrznej ;)

    --
    Pozdrawiam
    Artur Lew
    arturdotlewatgmaildotcom

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1