eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyziołaRe: zioła
  • Data: 2012-01-18 21:16:12
    Temat: Re: zioła
    Od: Tadeusz Smal <s...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2012-01-18 21:59, czeremcha pisze:
    > On 18 Sty, 21:24, XL<i...@g...pl> wrote:
    >
    >> W kuchni używam tylko do jagnięciny.
    >
    > Do ziemniaków w cząstki pieczonych w piekarniku...
    >
    > A juz zupełnie rozłozył mnie posiekany rozmaryn "przesmażony" na
    > suchej patelni z solą - posypane nim grube irlandzkie fryty...mmmm....
    >
    Po godzinie 22 powinien byc zakaz gadania i pisania o żarciu.
    :)
    Rozmaryn ma nieco podobną nutę smakową jak cząber górski
    u nas w domu fryty są posypywane cząbrem
    Pąchną wtedy wędzonka...
    Kilka listków cząbru na kanapke z pomidorem czy serem
    daje wrażenia jakby była obłożona ona wędzonką.
    z pozdrowieniami i uśmiechami
    smal
    www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
    sklep: http://trawki.pl/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1