eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodygalaretowata nalewkagalaretowata nalewka
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
    atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.internetia.pl!no
    t-for-mail
    From: Krycha_net <k...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.rec.kuchnia;,pl.rec.ogrody
    Subject: galaretowata nalewka
    Date: Fri, 01 Feb 2013 14:49:23 +0100
    Organization: Netia S.A.
    Lines: 9
    Message-ID: <keghig$6g9$1@mx1.internetia.pl>
    Reply-To: k...@p...onet.pl
    NNTP-Posting-Host: 93-181-160-196.internetia.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: mx1.internetia.pl 1359726992 6665 93.181.160.196 (1 Feb 2013 13:56:32 GMT)
    X-Complaints-To: a...@i...pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Feb 2013 13:56:32 +0000 (UTC)
    X-Tech-Contact: u...@i...pl
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:10.0) Gecko/20120129 Thunderbird/10.0
    X-Server-Info: http://www.internetia.pl/
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.ogrody:235368
    [ ukryj nagłówki ]

    Czy komuś z Was zdarzyło się, że nalewka zgęstniała i stała się
    konsystencji rzadkiej galaretki?
    Właśnie okazało się, że sok z gotowanej pigwy, jak i część alkoholu,
    którą owoce były zalane, przyjęła taką postać.
    Po zlaniu do jednego naczynia i pomieszaniu nadal nie jest w pełni
    płynem ciekłym.
    Co z tym zrobić?

    Pozdrawiam Krycha.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1