eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!peer03.fr7!futter-mich.hig
    hwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news
    .neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-m
    ail
    From: "Bob Budowniczy" <P...@x...wp.pl>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Pokost lniany
    Date: Tue, 26 Dec 2017 21:26:41 +0100
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5512
    Lines: 7
    Message-ID: <5a42be1d$0$15188$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 95.49.130.187
    X-Trace: 1514323486 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15188 95.49.130.187:25487
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1063
    X-Received-Body-CRC: 3334697910
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:536600
    [ ukryj nagłówki ]

    Jak dawniej robiło się pokost lniany?
    Czy wystarczy olej zagotować do odparowania wody, czy jeszcze coś i po co
    się dodaje?

    Jeszcze pytanko: jak zabezpieczyć drewno i słomę przed ogniem?
    Drewno można otynkować a słomę też?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1