eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyCzomber › Re: Czomber
  • Data: 2012-01-22 22:31:27
    Temat: Re: Czomber
    Od: Tadeusz Smal <s...@s...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2012-01-22 20:53, XL pisze:
    > Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):

    >> Właśnie ją stosowałem do grillowania
    >> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
    >>
    > Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
    :)
    U nas w domu zarówno suszony nie tylko do fasolowych czy grochowych
    ale tak jak pisze powyżej Skryba do mięsa na ruszt,
    a ponadto do sosów, przysmażanych pyr czy frytek.
    Wystarczy tez dać parę zielonych na jakiś sklepowy pomidor
    czy zółty ser a kanapka zaczyna pachnieć wędliną.
    z pozdrowieniami i uśmiechami
    smal
    www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
    sklep: http://trawki.pl/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1