eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyCzomberRe: Czomber
  • Data: 2012-01-22 22:34:14
    Temat: Re: Czomber
    Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sun, 22 Jan 2012 23:31:27 +0100, Tadeusz Smal napisał(a):

    > W dniu 2012-01-22 20:53, XL pisze:
    >> Dnia Sun, 22 Jan 2012 11:15:13 +0000 (UTC), skryba napisał(a):
    >
    >>> Właśnie ją stosowałem do grillowania
    >>> i potrawy z nią grillowane miały wyjątkowy smak.
    >>>
    >> Nie cierpię czĄbru - poza zupą fasolową.
    > :)
    > U nas w domu zarówno suszony nie tylko do fasolowych czy grochowych
    > ale tak jak pisze powyżej Skryba do mięsa na ruszt,
    > a ponadto do sosów, przysmażanych pyr czy frytek.
    > Wystarczy tez dać parę zielonych na jakiś sklepowy pomidor
    > czy zółty ser a kanapka zaczyna pachnieć wędliną.
    > z pozdrowieniami i uśmiechami
    > smal
    > www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12262
    > sklep: http://trawki.pl/

    Ty to masz problemy - mięta ma pachnieć jabłkiem albo cytryną, a pomidor
    wędliną. ja wolę jak mięta pachnie miętą, pomidor pomidorem, a wędlinę jem,
    ponieważ to ona ma mi pachnieć wędliną :-D
    --
    XL

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1