eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyDo "paprykarzy" :-)Re: Do "paprykarzy" :-)
  • Data: 2012-12-20 13:38:57
    Temat: Re: Do "paprykarzy" :-)
    Od: "JBP" <t...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:cmepki1t1pmu$.34k6agr2rcew$.dlg@40tude.net...
    >
    > http://kucharz.wieszjak.pl/konserwowanie/310221,Mary
    nowana-papryka-nadziewana-serem-owczym.html
    >
    > Ostatnio zajadam się kupnym produktem, moje późne odkrycie - a tu proszę,
    > prościzna do zrobienia w sezonie, jeno przygotowac sobie zaplecze
    > surowcowe,
    >
    > Ciekawe, jak długo taki przetwór da się przechować w ciągu zimy - ktoś
    > robił?

    Do następnego lata, o ile wcześniej nie zjesz ;)
    Ser owczy można też zastąpić serkiem fromage.
    Zamiast zalewy octowej można zastosować delikatną oliwę lub łagodny olej (wg
    uznania i własnego smaku) - w tym wypadku używamy wcześniej marynowanej
    papryki.

    Pozdrawiam,
    JBP

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1