eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domFrytkownica -jaką kupić?Re: Frytkownica -jaką kupić?
  • Data: 2010-05-20 03:20:40
    Temat: Re: Frytkownica -jaką kupić?
    Od: Panslavista <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Jan Werbiński wrote:

    > Użytkownik "Jacek Osiecki" <j...@c...pl> napisał w wiadomości
    > news:slrnhsdj4g.fso.joshua@tau.ceti.pl...
    >>> Na masle generalnie nie powinno sie smazyc (niska temperatura spalania),
    >>
    >> I tak jest to bezpieczniejsze niż na jakimkolwiek oleju.
    >
    > Bezedura.
    >
    > Do głębokiego smażenia najlepszy jest olej rzepakowy albo smalec.
    > Absolutnie nie nadaje się do tego masło ani olej z oliwek.

    E tam, tylko frytura (mieszanka tłuszczów) lub olej palmowy.
    A z braku smażę na oleju słonecznikowym.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1