eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domJaka maszynka do miesa i dlaczego ?Re: Jaka maszynka do miesa i dlaczego ?
  • Data: 2011-04-25 17:35:00
    Temat: Re: Jaka maszynka do miesa i dlaczego ?
    Od: Shield <f...@f...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    On Mon, 25 Apr 2011 13:33:46 +0200, Andrzej Lawa
    <a...@l...SPAM_PRECZ.com> wrote:
    > Konieczność ostrzenia ostrzy co 3 kilogramy mięsa to dla ciebie coś
    > normalnego i prawidłowego??

    A możecie uświadomić mi czym objawia się stępienie noży? Mam maszynkę
    bodajże od 3 lat, zmieliła w tym czasie (szacunkowo licząc) z 80
    kilogramów mięsa i dalej normalnie mieli, a noże nigdy nie były
    ostrzone...

    Może są już tępe a ja nie wiem jaki jest tego objaw?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1