eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domKuchnia elektrycznaRe: Kuchnia elektryczna
  • Data: 2009-04-10 16:02:06
    Temat: Re: Kuchnia elektryczna
    Od: Tomasz Nowicki <t...@s...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Aha, napiszę jeszcze jak go używam, bo sporo od tego zależy.
    1. Usuwam z płyty jakieś większe skwarki, jesli są ;)
    2. Rozprowadzam VitroClen mokrą ścierką z mikrofibry (głównie dlatego, że
    jest trwała, ale może być cokolwiek :) )
    3. Zostawiam mniej-więcej do wyschnięcia - jeśli akurat mi się nie spieszy
    4. Płuczę ścierkę i zmywam płytę dwa razy - ale ma być mokra!
    5. Wycieram do sucha papierowym ręcznikiem
    6. Ewentualne drobne przypalenia zeskrobuję ostrzem nożyka - przy odrobinie
    wprawy całe mycie płyty to 3 minuty.
    Pozytywny skutek gwarantowany - czyszczę w ten sposób płytę od sześciu lat,
    a z początku kombinowałem na różne sposoby.

    Uwaga na nożyk - najlepiej działają używane na płask odłamywane wkłady do
    wysuwanych noży a'la Stanley - można sobie dorobić oprawkę, jeśli kto ma
    dwie lewe ręce i boi się pokaleczyć ;). Różnego rodzaju skrobaki z miękkimi
    "żyletkami" można o dupy kant...

    T.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1