eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domMłynek do pieprzuRe: Młynek do pieprzu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.promontel.n
    et.pl!not-for-mail
    From: Borys Pogoreło <b...@p...edu.leszno>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Młynek do pieprzu
    Date: Fri, 26 Feb 2010 23:30:44 +0100
    Organization: snafu
    Lines: 15
    Message-ID: <12zs8tdnx92as$.kj4psinodsx6$.dlg@40tude.net>
    References: <hm321k$3s8$1@node1.news.atman.pl> <hm874e$nlr$1@news.prz.edu.pl>
    <hm8j2f$h7m$1@news.onet.pl> <7sb18imocdxv$.xceanlyowgrh.dlg@40tude.net>
    <hm8rvu$apq$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: do-atman-1a.connecta.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: thunar.promontel.net.pl 1267223423 27732 77.79.222.138 (26 Feb 2010 22:30:23
    GMT)
    X-Complaints-To: a...@p...net.pl
    NNTP-Posting-Date: Fri, 26 Feb 2010 22:30:23 +0000 (UTC)
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.14.1pl
    X-fnord: obey.
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:118604
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Fri, 26 Feb 2010 17:13:50 +0100, AW napisał(a):

    > 1. Czasami chcesz mieć grube ziarna soli. Coś takiego jak na słonych paluszkach.
    Bierzesz
    > grubą sól morską i mielisz na taką, która ci odpowiada.
    > 2. Sól warzona (drobnoziarnista) słabo przylega np. do frytek, jest nieco zbyt
    gruba
    > chociaż drobna :-) i tu może przydać się młynek żeby ją jeszcze bardziej
    rozdrobnić.
    > 3. Nie ma nic złego w zwykłej solniczce.

    Ok, teraz jasne. Myślałem już, że to jakaś kuchenna odmiana audiofilstwa
    :)
    Do czego w praktyce używasz grubej soli?

    --
    Borys Pogoreło
    borys(#)leszno,edu,pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1