eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniePiec do pieczenia chleba/pizzyRe: Piec do pieczenia chleba/pizzy
  • Data: 2022-01-10 17:10:38
    Temat: Re: Piec do pieczenia chleba/pizzy
    Od: Collie <p...@b...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W poniedziałek, 10.01.2022 o 16:20, Uzytkownik napisał:

    > Jak myślisz, dlaczego produkt tej fermentacji nazywa się zakwasem, a nie
    > zacierem?

    Myślę, że produkt tej fermentacji nazywa się zacierem,
    gdy robisz swój słynny (tu) "chleb wodny", nucąc za
    Daukszewiczem: Tyle mi zostało co mi nakapało. Chleba.


    --
    Tu jest Usenet - tu się nie dyskutuje, tu się walczy.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1