eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!newsfeed.xs4all.nl!newsfeed9.news.xs4all.nl!news.dns-netz
    .com!news.freedyn.net!newsreader4.netcologne.de!news.netcologne.de!peer02.ams1!
    peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer03.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!new
    s.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-sp
    o-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
    From: Marek <f...@f...com>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Date: Fri, 23 Oct 2020 15:30:50 +0200
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    In-Reply-To: <8j5tgyt7f5kr$.d4doxhyfjjzs$.dlg@40tude.net>
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rmm850$1ipic$1@portraits.wsisiz.edu.pl>
    <ns3anob7gnjq$.1msivfnl4oqb0$.dlg@40tude.net>
    <a...@n...neostrada.pl>
    <rmn6is$rdo$1@dont-email.me>
    <3...@g...com>
    <rmood1$q8i$1@dont-email.me> <8j5tgyt7f5kr$.d4doxhyfjjzs$.dlg@40tude.net>
    Message-ID: <a...@n...neostrada.pl>
    User-Agent: Groundhog 2.08 Newsreader for Android
    http://83.220.108.211/bins/groundhog/
    Lines: 16
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 31.0.32.17
    X-Trace: 1603459853 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 11917 31.0.32.17:13221
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1939
    X-Received-Body-CRC: 864588011
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567534
    [ ukryj nagłówki ]

    On Fri, 23 Oct 2020 11:58:36 +0200, Kadar
    Oszmiański<o...@g...com> wrote:
    > nie nadaje się. Tak naprawdę jeśli ktoś dużo pracuje w kuchni to
    > wygląda
    > to jak laboratorium chemiczne połączone z kuźnią. Paruje, kipi,
    > wylewa
    > się, pryska i przewraca. Nie jestem kucharzem ale umiem więcej ni z
    > tylko jakjko ugotować. Nie raz zdarzyło mi się, że na podłogę cos
    > poleciało a na blacie to norma.
    > Jeśli ma to tylko ładnie wyglądać to i z papier mâché można zrobić.

    I bardzo słusznie. Ile wykonawców zadaje to pytanie przed
    przystąpieniem do projektu?

    --
    Marek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1