eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni. › Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • Data: 2015-01-24 18:53:15
    Temat: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    <k...@g...com> wrote in message
    news:c0933b53-0bf1-4ab5-bd2e-850cbfe090c5@googlegrou
    ps.com...
    > Dym który nie szkodzi powstaje w temperaturze poniżej 300 stopni
    > Celsjusza. Oznacza to że w palenisku nie może być ognia ani żaru.
    > W mojej wędzarni nie ma kanału dymowego. Zużywa niecałą
    > szklankę drewienek przez 6-8 godzin. Jest jak pralka automatyczna,
    > całkowicie przewidywalna i wszystko jest powtarzalne.

    Co to za produkt kupiłeś? Jaki producent/model? Ile zapłaciłeś?
    Jest to gdzies online? Może podałbyś linka?

    > Jakieś dwa trzy lata wstecz był w tv program.
    > Dali do zbadania wędzonki z przydomowych wędzarni.
    > Wyszło że nie są jadalne. Przekroczenie toksycznych
    > składników było od kilkunastu do kilkuset razy.

    Pamiętasz może szczegóły jakieś co to był za program w TV?
    Albo jakie składniki toksyczne mierzyli w tych wędzonkach?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1