eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domZróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
  • Data: 2011-08-25 22:05:13
    Temat: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
    Od: "kogutek" <k...@v...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > kogutek wrote:

    > >> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>

    > >

    > >> wrote:

    > >

    > >>> Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):

    > >

    > >>>

    > >

    > >>>> No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em

    > >>>> jeszcze

    > >

    > >>>> przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?

    > >

    > >>>

    > >

    > >>> Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej

    > >

    > >>> dochodzi :D

    > >

    > >>

    > >

    > >> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...

    > >

    > > Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam

    > > deskę i ciągle za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na

    > > płytce. Technikę trzeba mieć i wychodzi idealnie.

    >

    > tylko po cholerę z wady robić zaletę.

    >

    > to jakbyś chwalił samochód w kórym trzeba ręcznie sterować zapłonem

    > twierdząc że trzeba mieć technikę.

    >

    Z jakiej wady? Do jajecznicy trzeba mieć technikę. Zależy ona nie tylko od
    kuchenki ale i od patelni, ilości i jakości jajek i upodobań. Za dużo zmiennych
    żeby wszystko zwalać na sposób podgrzewania. Problem jajecznicy jest zwyczajnie
    dęty.

    --
    Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1