-
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.m10r2.
onet.pl!niusy.onet.pl
From: "kogutek" <k...@v...pl>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
Date: Fri, 26 Aug 2011 00:05:13 +0200
Organization: Onet.pl
Lines: 73
Sender: n...@n...onet.pl
Message-ID: <5...@n...onet.pl>
References: <j36e5q$n2m$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.m10r2.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1314309913 17183 213.180.150.14 (25 Aug 2011 22:05:13 GMT)
X-Complaints-To: n...@o...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Aug 2011 22:05:13 +0000 (UTC)
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 188.33.62.51, 10.174.28.57
X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:130676
[ ukryj nagłówki ]> kogutek wrote:
> >> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>
> >
> >> wrote:
> >
> >>> Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):
> >
> >>>
> >
> >>>> No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em
> >>>> jeszcze
> >
> >>>> przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?
> >
> >>>
> >
> >>> Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej
> >
> >>> dochodzi :D
> >
> >>
> >
> >> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...
> >
> > Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam
> > deskę i ciągle za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na
> > płytce. Technikę trzeba mieć i wychodzi idealnie.
>
> tylko po cholerę z wady robić zaletę.
>
> to jakbyś chwalił samochód w kórym trzeba ręcznie sterować zapłonem
> twierdząc że trzeba mieć technikę.
>
Z jakiej wady? Do jajecznicy trzeba mieć technikę. Zależy ona nie tylko od
kuchenki ale i od patelni, ilości i jakości jajek i upodobań. Za dużo zmiennych
żeby wszystko zwalać na sposób podgrzewania. Problem jajecznicy jest zwyczajnie
dęty.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
Następne wpisy z tego wątku
- 25.08.11 22:53 ZbyszekZ
- 26.08.11 08:10 Ghost
- 26.08.11 08:57 kogutek
- 26.08.11 09:31 kogutek
- 26.08.11 10:38 Ghost
- 26.08.11 10:59 Marek Dyjor
- 26.08.11 11:31 kogutek
- 26.08.11 14:31 Marek Dyjor
- 26.08.11 18:02 Adam Płaszczyca
- 26.08.11 22:48 kogutek
- 27.08.11 18:38 Ghost
- 27.08.11 18:43 Pooh
- 27.08.11 19:15 ZbyszekZ
- 27.08.11 19:26 Adam Płaszczyca
- 28.08.11 02:04 p0li
Najnowsze wątki z tej grupy
- Naprawa klimy przenośnej - czy to opłacalne?
- Solution Manual Fluid Mechanics (3rd Ed., R. Hibbeler)
- Solution Manual Programming Massively Parallel Processors : A Hands-on Approach (4th Ed., Wen-mei Hwu, David Kirk, Izzat El Hajj)
- Solution Manual Design of Smart Power Grid Renewable Energy Systems (3rd Ed., Ali Keyhani)
- Solution Manual Numerical Methods in Physics with Python (2nd Ed., Alex Gezerlis)
- Prasa do oleju na użytek domowy
- Re: Jaka ceramika łazienkowa ?
- Re: Regulacja zaworu spustowego spluczki 3/6 l (kolo)
- Re: Zerowatt zx 33 - instrukcja obslugi
- jak dotrzeć do głowicy baterii
- Kuchenka gazowa z regulacją temperatury
- Mleko w ekspresie
- Re: Solutions Manual Advanced Engineering Electromagnetics, 2nd Edition by Constantine A. Balanis
- Klejąca się jak gile z nosa rączka noży FISKARS - jak się pozbyć tej klejącej warstwy?
- BLUM Aventos HF - brak powolnego domykania
Najnowsze wątki
- 2025-02-20 SEMS Portal
- 2025-02-19 Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- 2025-02-17 Pompiarze...
- 2025-02-16 Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- 2025-02-14 Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- 2025-02-12 Drabina rozsuwana
- 2025-02-10 zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- 2025-01-23 Zenek Kapelinder - ?
- 2025-01-23 Zawór grzybkowy - jaki producent
- 2025-01-19 qqqq
- 2025-01-19 Tauron przysyła aneks
- 2025-01-13 Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- 2025-01-04 w Nowym Roku 2025r
- 2025-01-02 Blenda/ramka do kominka na zamówienie
- 2025-01-01 Co tam u Was