eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domZróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza. › Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.m10r2.
    onet.pl!niusy.onet.pl
    From: "kogutek" <k...@v...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: Re: Zróbmy próbę jakiego typu kuchenka lepsza.
    Date: Fri, 26 Aug 2011 00:05:13 +0200
    Organization: Onet.pl
    Lines: 73
    Sender: n...@n...onet.pl
    Message-ID: <5...@n...onet.pl>
    References: <j36e5q$n2m$1@news.onet.pl>
    NNTP-Posting-Host: newsgate.m10r2.onet.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: newsgate.onet.pl 1314309913 17183 213.180.150.14 (25 Aug 2011 22:05:13 GMT)
    X-Complaints-To: n...@o...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 25 Aug 2011 22:05:13 +0000 (UTC)
    Content-Disposition: inline
    X-Mailer: http://niusy.onet.pl
    X-Forwarded-For: 188.33.62.51, 10.174.28.57
    X-User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:130676
    [ ukryj nagłówki ]

    > kogutek wrote:

    > >> On 23 Sie, 23:16, Adam Płaszczyca <t...@o...spamnie.org.pl>

    > >

    > >> wrote:

    > >

    > >>> Dnia Tue, 23 Aug 2011 22:38:17 +0200, wolim napisa (a):

    > >

    > >>>

    > >

    > >>>> No i co z t temperatur p yty grzejnej? Nie promieniuje ciep em

    > >>>> jeszcze

    > >

    > >>>> przez kilka minut? Nie grzeje Ci kuchni?

    > >

    > >>>

    > >

    > >>> Promieniuje. Tylko nie w kuchni , a w potraw , kt ra w asnie na niej

    > >

    > >>> dochodzi :D

    > >

    > >>

    > >

    > >> Ta... zwłaszcza jak smażysz jajecznice...

    > >

    > > Uczeń mówi do majstra stolarza. Panie majster, trzeci raz skracam

    > > deskę i ciągle za krótka. Raz się wciąłem smażąc jajecznice na

    > > płytce. Technikę trzeba mieć i wychodzi idealnie.

    >

    > tylko po cholerę z wady robić zaletę.

    >

    > to jakbyś chwalił samochód w kórym trzeba ręcznie sterować zapłonem

    > twierdząc że trzeba mieć technikę.

    >

    Z jakiej wady? Do jajecznicy trzeba mieć technikę. Zależy ona nie tylko od
    kuchenki ale i od patelni, ilości i jakości jajek i upodobań. Za dużo zmiennych
    żeby wszystko zwalać na sposób podgrzewania. Problem jajecznicy jest zwyczajnie
    dęty.

    --
    Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1