eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowaniaRe: do mielenia i szatkowania
  • Data: 2010-08-14 09:12:21
    Temat: Re: do mielenia i szatkowania
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Sat, 14 Aug 2010 08:34:38 +0200, Jarek P. napisał(a):

    > A czym mąka "z młyna" będzie się różniła od mąki ze sklepu?

    Brakiem gipsu i antyzbrylaczy oraz środków grzybobójczych.

    > I, jak już ktoś w wątku pyta, czym jedna i druga się będzie różnić od mąki
    > mielonej w domu?

    Brakiem otrąb.

    > Może poza tym jednym szczegółem, że w domowych warunkach w
    > życiu tak nie odsiejesz przemiału od łuski,

    Jak wyżej.

    > sama gradacja (czy jak to się
    > tam nazywa) mąki pewnie też będzie w cały świat?

    Dokładnie.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1