eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowaniaRe: do mielenia i szatkowania
  • Data: 2010-08-14 06:34:38
    Temat: Re: do mielenia i szatkowania
    Od: "Jarek P." <j...@g...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    Użytkownik "zlotowinfo" <u...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:i434a2$afn$1@inews.gazeta.pl...

    > po ile mniej więcej jest mąka z młyna?


    A czym mąka "z młyna" będzie się różniła od mąki ze sklepu?
    I, jak już ktoś w wątku pyta, czym jedna i druga się będzie różnić od mąki
    mielonej w domu? Może poza tym jednym szczegółem, że w domowych warunkach w
    życiu tak nie odsiejesz przemiału od łuski, sama gradacja (czy jak to się
    tam nazywa) mąki pewnie też będzie w cały świat?

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1