eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domnoze kuchenne - roznice › Re: noze kuchenne - roznice
  • Data: 2009-06-03 21:19:47
    Temat: Re: noze kuchenne - roznice
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Tue, 02 Jun 2009 14:47:35 +0200, Theli napisał(a):


    > A, i ja z tych, co do chleba uzywa noza do chleba - dlugi, lekko
    > zabkowany (raczej falowany).

    Śmieszy mnie z góry narzucone nazewnictwo noży (tych do użytku domowego, bo
    profesjonalne - rozumiem, muszą mieć okreslone przeznaczenie), zwłaszcza
    "nóż do chleba". Ja mogę pokroić chleb każdym nożem jeśli muszę, ale
    najbardziej wygodny dla mnie jest każdy zwykły nóż, o długim, wąskim
    ostrzu, bez falbanek i innych udziwnień, a już nienawidzę noży, w których
    rękojeść jest szersza od ostrza np i wystaje lub ma taki "cyngielek"
    wystający.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1