eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowaniepłyta indukcyjnaRe: płyta indukcyjna
  • Data: 2019-08-15 11:58:26
    Temat: Re: płyta indukcyjna
    Od: Mateusz Bogusz <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    > Znam zawodowego kucharza. Ma w domu kuchnie na gaz ale piekarnik ma elektryczny.
    Spytalem go po co taka kombinacja i czy nie lepiej by bylo jak by mial indukcje.
    Odpowiedzial ze w gotowaniu i smarzeniu jest zawodowcem i jak tak ma jak ma to znaczy
    ze jest to najlepsza dostepna opcja. Mowil jeszcze ze bigos zeby byl bigosem to
    minimum 10 dni trzeba go robic a kotlety mielone maja sie prozyc co najmniej 5
    godzin. Jak kiedys uslyszal ze zaczalem robic jedzenie w wolnowarze to stwierdzil ze
    jest szansa ze na ludzi wyjde. Ale jak on zrobi kotleta mielonego to koniecznie
    widelcem trzeba go jesc bo jak by jesc reka to palce sie odgryzie.


    Ja mam w rodzinie hydraulika, od ponad 30 lat robi od remontu mieszkania
    po wodociągi i kanalizację dla miasta. Mówi że podłogówka nadaje się
    tylko do pomieszczeń gdzie nie przebywa się dłużej niż 4h na dobę, w
    sypialniach absolutnie nie wolno jest układać ze względów zdrowotnych.

    Z pewnością ani kucharz ani ten hydraulik nie mogą się mylić, znają swój
    fach przecież od podszewki ;-)

    --
    Pozdrawiam,
    Mateusz Bogusz

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1