eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domspaliłem garnek, mieso zwęgloneRe: spaliłem garnek, mieso zwęglone
  • Data: 2015-05-11 20:05:50
    Temat: Re: spaliłem garnek, mieso zwęglone
    Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    "Miroo" <b...@b...brak.i.juz> wrote in message
    news:5550b2ac$0$27530$65785112@news.neostrada.pl...
    > W dniu 2015-05-11 o 15:14, zlotowinfo pisze:
    >> zostawiłem na noc garnek z mięsem,
    >> rano znalazłem w nim czarny naleśnik
    >>
    >> ogień nie zgasł, więc niezagazowało mnie
    >> palnik mały, więc nic się wiele nie stało
    >> niestety pozostał smród spalenizny
    >> czy po za ciągłym wietrzeniem coś jeszcze mogę zrobić
    >> tydzień minął i nadal śmierdzi
    >
    > Po pierwsze - zdejmij już ten garnek z palnika...

    Sądzę że ściany, dywany/wykładzina, meble przeszły dymem i będą tak
    śmierdzieć już zawsze - trzeba umyć ściany (jeśli farba na to pozwala),
    wyprać detergentem na mokro wykładzinę i tapicerowane meble - przetrzeć
    szmatką detergentem na morko te nietapicerowane.

    Ten dym się po prostu osadził na wszystkich powierzchniach mieszkania gdzie
    miał dostęp - i jest cieniutka smierdząca warstewka jak w samochodzie u
    palacza - pokrywająca warstweką siedzenia, deskę rozdzielczą i wszystkie
    szyby od środka.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1