eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieBudowanie domuRe: Budowanie domu
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!newsreader4.netcologne.de!
    news.netcologne.de!peer04.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer03.ams4!p
    eer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-
    exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTE
    D!not-for-mail
    Subject: Re: Budowanie domu
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    References: <X...@1...0.0.1>
    <600ef0d3$0$507$65785112@news.neostrada.pl>
    <s...@f...lasek.waw.pl>
    <600efef9$0$532$65785112@news.neostrada.pl>
    <60104d79$0$526$65785112@news.neostrada.pl>
    <60107b4b$0$540$65785112@news.neostrada.pl>
    <60108afb$0$551$65785112@news.neostrada.pl>
    <1...@g...com>
    <60117931$0$549$65785112@news.neostrada.pl>
    <f...@g...com>
    <6019c386$0$518$65785112@news.neostrada.pl>
    <6019cd3b$0$560$65785112@news.neostrada.pl>
    From: FEniks <x...@p...fm>
    Date: Wed, 3 Feb 2021 13:12:00 +0100
    User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:78.0) Gecko/20100101
    Thunderbird/78.7.0
    MIME-Version: 1.0
    In-Reply-To: <6019cd3b$0$560$65785112@news.neostrada.pl>
    Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Content-Language: pl
    Lines: 23
    Message-ID: <601a930e$0$518$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 217.97.81.154
    X-Trace: 1612354318 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 518 217.97.81.154:61819
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 2209
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:569867
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu 02.02.2021 o 23:07, Uzytkownik pisze:
    > W dniu 2021-02-02 o 22:26, Uzytkownik pisze:
    >>
    >> Podpowiem ci, że piekę w wodnym piekarniku i dzięki temu wychodzi
    >> chleb jak marzenie.
    >>
    > P.S.
    >
    > A ostatnio cała rodzinka się zajada sucharami mojej produkcji,
    > wypiekanymi na wzór PRL-owskich sucharów wojskowych z kminkiem. Ile
    > bym nie upiekł to wszystko mi wybiorą :)
    >
    > W zwykłym piekarniku to raz się nie dopiekały, a innym razem były
    > spieczone. W piekarniku wodnym natomiast wychodzą rewelacyjnie i nie
    > są aż tak twarde. Są kruche, ale łatwe do gryzienia.


    A jaki masz ten piekarnik? Czeka mnie wymiana i biorę różne możliwości
    pod uwagę.

    Ewa


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1