-
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!fu-berlin.de!newsreader4.netcologne.de!
news.netcologne.de!peer04.ams1!peer.ams1.xlned.com!news.xlned.com!peer03.ams4!p
eer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-
exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTE
D!not-for-mail
Subject: Re: Budowanie domu
Newsgroups: pl.misc.budowanie
References: <X...@1...0.0.1>
<600ef0d3$0$507$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<600efef9$0$532$65785112@news.neostrada.pl>
<60104d79$0$526$65785112@news.neostrada.pl>
<60107b4b$0$540$65785112@news.neostrada.pl>
<60108afb$0$551$65785112@news.neostrada.pl>
<1...@g...com>
<60117931$0$549$65785112@news.neostrada.pl>
<f...@g...com>
<6019c386$0$518$65785112@news.neostrada.pl>
<6019cd3b$0$560$65785112@news.neostrada.pl>
From: FEniks <x...@p...fm>
Date: Wed, 3 Feb 2021 13:12:00 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:78.0) Gecko/20100101
Thunderbird/78.7.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <6019cd3b$0$560$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Language: pl
Lines: 23
Message-ID: <601a930e$0$518$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 217.97.81.154
X-Trace: 1612354318 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 518 217.97.81.154:61819
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2209
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:569867
[ ukryj nagłówki ]W dniu 02.02.2021 o 23:07, Uzytkownik pisze:
> W dniu 2021-02-02 o 22:26, Uzytkownik pisze:
>>
>> Podpowiem ci, że piekę w wodnym piekarniku i dzięki temu wychodzi
>> chleb jak marzenie.
>>
> P.S.
>
> A ostatnio cała rodzinka się zajada sucharami mojej produkcji,
> wypiekanymi na wzór PRL-owskich sucharów wojskowych z kminkiem. Ile
> bym nie upiekł to wszystko mi wybiorą :)
>
> W zwykłym piekarniku to raz się nie dopiekały, a innym razem były
> spieczone. W piekarniku wodnym natomiast wychodzą rewelacyjnie i nie
> są aż tak twarde. Są kruche, ale łatwe do gryzienia.
A jaki masz ten piekarnik? Czeka mnie wymiana i biorę różne możliwości
pod uwagę.
Ewa
Następne wpisy z tego wątku
- 03.02.21 13:13 FEniks
- 03.02.21 18:24 Uzytkownik
- 03.02.21 23:34 Uzytkownik
- 04.02.21 09:14 Mateusz Bogusz
- 04.02.21 13:03 FEniks
- 04.02.21 21:00 Uzytkownik
- 04.02.21 21:04 Uzytkownik
- 05.02.21 18:20 FEniks
- 05.02.21 20:30 Uzytkownik
- 09.02.21 09:39 FEniks
Najnowsze wątki z tej grupy
- Prunt drogi!
- SEMS Portal
- Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- Pompiarze...
- Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- Drabina rozsuwana
- zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- Zenek Kapelinder - ?
- Zawór grzybkowy - jaki producent
- qqqq
- Tauron przysyła aneks
- Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- w Nowym Roku 2025r
- Blenda/ramka do kominka na zamówienie
Najnowsze wątki
- 2025-03-08 Cięcie wysokich tui
- 2025-03-04 Prunt drogi!
- 2025-02-20 SEMS Portal
- 2025-02-19 Ogrodzenie dla krów szkockich "Highland"
- 2025-02-17 Pompiarze...
- 2025-02-16 Puszka lub gniazdo trójfazowe na balkonie
- 2025-02-14 Zdalne załączanie grzałki bojlera elektrycznego
- 2025-02-12 Drabina rozsuwana
- 2025-02-10 zarowka wifi - z sensowna apka lub lepiej albo lokalnie lub przez web. I zeby harmonogram miala
- 2025-01-23 Zenek Kapelinder - ?
- 2025-01-23 Zawór grzybkowy - jaki producent
- 2025-01-19 qqqq
- 2025-01-19 Tauron przysyła aneks
- 2025-01-13 Wydajność klimy w obecnych temperaturach
- 2025-01-04 w Nowym Roku 2025r