eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.ogrodyKosiarka do krzaczorówRe: Kosiarka do krzaczorów
  • Data: 2016-06-06 21:19:03
    Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
    Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):

    > "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    > news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
    >> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>
    >>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    >>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
    >>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
    >>>>
    >>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
    >>>>
    >>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
    >>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
    >>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
    >>>
    >>> :-))))
    >>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
    >>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
    >>>
    >>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
    >>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
    >>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
    >>>
    >>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
    >>
    >> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
    >> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
    >> jest
    >> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
    >> jak
    >> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
    >
    > Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
    > Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
    > jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))

    Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1