eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domNadtopiona płyta indukcyjnaRe: Nadtopiona płyta indukcyjna
  • Data: 2016-07-18 19:20:20
    Temat: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
    Od: Kaczin <j...@p...interia.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
    > W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
    >> Zenek Kapelinder wrote:
    >>
    >>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
    >>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
    >>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
    >>
    >> i która kuchenka tyle osiąga?
    >>
    >
    > Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
    > indukcyjnym?
    >

    1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
    2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
    Wszyscy to wiedzą.
    3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?

    --
    Kaczin

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1