eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanie[OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?Re: [OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?
  • Data: 2014-09-16 20:15:06
    Temat: Re: [OT] Czym udrażniać rury odpływowe ze zlewu w kuchni?
    Od: Jacek <k...@a...com> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2014-09-16 o 19:59, k...@g...com pisze:

    > Nie twierdzę ze metoda nie jest skuteczna, bo jest. Podane przez Ciebie ilości
    zasady
    sodowej w połączeniu z gorącą wodą rozgrzeją się do temperatury wyższej
    od temperatury
    topnienia PCV.
    Temperatura wrzenia r-ru NaOH: 142°C (50%), 118°C (30%), 108°C (20%),
    więc aż tak strasznie nie jest.
    PCW ma temperaturę pracy krótkotrwałej 120 st, a długotrwałej 60.
    Jacek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1