eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domSPRZECIORRe: SPRZECIOR
  • Data: 2010-12-09 21:26:46
    Temat: Re: SPRZECIOR
    Od: JK <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2010-12-09 21:55, Panslavista pisze:
    > "Marek Dyjor"<m...@p...onet.pl> wrote in message
    > news:idrd6t$jfb$1@news.onet.pl...
    >> Panslavista wrote:
    >>> Kupiłem sprzęt do ręcznego szatkowania. Nie, nie z najwyższej
    >>> półki, ale jednak profesjonalny. Szatkownica firmy Hendi. Co prawda,
    >>> polowałem na resztki Mandolin De Buyera (po starej cenie) ale jakaś
    >>> banda podkupywała je nawet już po moim formalnym zakupie. Brzydko.
    >>> A mandolina dobra o sporych możliwościach, płynna regulacja -
    >>> plasterki do 10 mm grubości, paski - 3 nożyki i dociskacz na szynach
    >>> - szybka praca. Drugie pole operacyjne nóż falisty - tu już ręcznie -
    >>> przydałby się "kapelusz" - dopasuje sobie od innej. Tu można zrobić
    >>> plasterki karbowane - aż do subtelnej siateczki, zrobiłem sobie
    >>> chrupiące chipsy ziemniaczane. Pychotka.
    >>> Czego nie ma, a przydałoby się? Do karbowanych plasterków - już
    >>> pisałem - dociskacz "kapelusz", ale też deska do postawienia
    >>> mandoliny, z oporami, na jej koniec i na nóżkę - zwiększyłaby
    >>> znacznie operatywność. Ogólnie jestem zadowolony, De Buyera
    >>> Mandoline V-PRO kupię sobie później.
    >>
    >> http://www.amazon.com/Buyer-2010-21-Mandoline-Profes
    sionnelle-Stainless/dp/B000VB4YSW
    >>
    >> trzeba być kompletnie po....m zeby wydać za szatkownice 249$ :)
    >>
    >> zakładasz restaurację? :)
    >
    > A muszę? Nie mogę być fanem "gastrycznym"? :-)))))))
    >
    >

    Gastryczne, to można mieć problemy :-\

    --
    JK

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1