eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Data: 2020-10-22 01:37:50
    Temat: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Od: marios <d...@f...gd> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 21.10.2020 o 20:33, Jacek pisze:

    > Przy okazji podzielę się spostrzeżeniem: stare blaty miałem Kronopol, a
    > nowe Biurostyl. Różnica w cenie nieduża, ale te drugie mają okleinę typu
    > trochę twardsza tapeta i wydaje mi się, że nie ma szans, aby wytrzymały
    > tyle, co poprzednie.
    > Jacek

    Ale Kronopol (teraz: swiss krono) stawiają zaraz po egger-ze.
    Jakoś kolejność tak:
    egger,kronopol(swiss),"flajdererer",kronospan.

    Faktycznie tego lata lało sporo i egger podpuchł trochę na otwartych
    krawędziach (trzymałem w niezbyt szczelnej szopie), ale kronospan
    którego kawałek kupiłem na tymczasowy blat, podpuchł 10x szybciej.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1