eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Data: 2020-10-22 20:06:12
    Temat: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Od: s...@g...com szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu środa, 21 października 2020 02:36:03 UTC-5 użytkownik Mateusz Bogusz napisał:
    > On 21.10.2020 05:51, s...@g...com wrote:
    > > Dlatego w restauracyjnych kuchniach sa blaty z nierdzewki. A u tych co rozumieją
    to labo konglomerat albo granit i to tez raczej ciemniejszy z odpowiednim wzorkiem na
    ktorym plam nie widac...
    >
    > Umówmy się że stal nierdzewna też się odbarwia a do tego łatwo rysuje.
    > Ale fakt, w kuchni największym problemem jest w zasadzie woda i ten
    > problem taki blat rozwiązuje.
    >
    >

    Umowmy sie ze juz o tym pisalem w innym miejscu tego watku. :)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1