eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieSztuka łączenia blatów kuchennychRe: Sztuka łączenia blatów kuchennych
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!3.eu.feeder.erj
    e.net!feeder.erje.net!eternal-september.org!feeder.eternal-september.org!aioe.o
    rg!peer03.ams4!peer.am4.highwinds-media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.n
    eostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.ne
    ostrada.pl.POSTED!not-for-mail
    From: Marek <f...@f...com>
    Newsgroups: pl.misc.budowanie
    Subject: Re: Sztuka łączenia blatów kuchennych
    Date: Thu, 22 Oct 2020 11:52:20 +0200
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    In-Reply-To: <rmputp$hkf$1$Jacek@news.chmurka.net>
    References: <a...@n...neostrada.pl>
    <rmputp$hkf$1$Jacek@news.chmurka.net>
    Message-ID: <a...@n...neostrada.pl>
    User-Agent: Groundhog 2.08 Newsreader for Android
    http://83.220.108.211/bins/groundhog/
    Lines: 14
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 178.183.113.142
    X-Trace: 1603360341 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 518 178.183.113.142:43594
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1369
    X-Received-Body-CRC: 1536898824
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.budowanie:567494
    [ ukryj nagłówki ]

    On Wed, 21 Oct 2020 20:33:29 +0200, Jacek
    <k...@a...com> wrote:
    > U siebie nasączyłem płyty z obu stron blatu lakierem epoksydowym
    > dość
    > mocno rozrzedzonym. Wpiło może 2x5 ml, może trochę mniej. Jak
    > przeschło
    > pomalowałem jeszcze lakierem bez rozrzedzania. Silikon dopiero na
    > końcu.
    > Nic nie puchnie, a blat ma półtora roku.

    I to rozumiem, fachowca miło posłuchać.

    --
    Marek

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1