eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domTerakota w kuchniRe: Terakota w kuchni
  • Data: 2010-06-29 13:31:21
    Temat: Re: Terakota w kuchni
    Od: "Panslavista" <p...@i...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
    news:vl8qdydvyiek$.1bkyuai9im9rv.dlg@40tude.net...
    > Dnia Tue, 29 Jun 2010 11:28:19 +0200, Panslavista napisał(a):
    >
    >> nawet panele czy parkiet.
    >
    > Co jak co, ale parkiet i woda powinny być z dala. Chyba że nazywasz
    > parkietem coś, co nim nie jest.
    >
    >> Zwilżenie trwa krótko, nie
    >> powoduje nasączenia posadzki
    >
    > Parkiet ma naturalne szczeliny - nie ma mowy, żeby nie pozostały w nich
    > resztki wody, nie pleć. Oczywiście PRAWDZIWY parkiet, nie jakaś deska
    > barlinecka czy inne panelorodzinne wyroby.

    Od dziecka biegałem po parkietach. I wiem jak się konserwuje, nawet woskiem.
    IU spokojnie dobrze ułożony parkiet można Hylą zmyć.


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1