eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni.Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • Data: 2015-01-21 16:54:02
    Temat: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    Od: adam <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    W dniu 2015-01-21 o 15:28, XL pisze:
    > Ludzie wędzili od tysięcy lat i dobrze im to robiło. Jak przestali i
    > wprowadzono maczanie mięsa w chemicznych środkach, to własnie to mu
    > zaszkodziło, bo je małmazje ze sklepu.

    Od tysięcy lat srali też do sraczy ustawionych nieopodal studni,
    wylewali brudy do rynsztoków na ulicy, itd. Jak myślisz, dlaczego dziś
    tak nie jest?

    Ja mam prymitywną wędzarnię, palenisko przykrywam kawałkiem blachy, i
    widzę jak po skończonym wędzeniu dym zostawia na tej tej blasze coś
    czarnego, oleistego, cuchnącego. Jak myślisz co to jest?


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1