eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.misc.budowanieZamknięcie kuchniRe: Zamknięcie kuchni
  • Data: 2018-12-06 23:46:47
    Temat: Re: Zamknięcie kuchni
    Od: abomito <a...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]


    >
    > Tylko, że to dopiero od "niedawna" jest ten trend, bo stosunkowo
    > niedawno okazało się, że strączkowe mają dużo białka, czasem tyle co
    > mięcho, więc zrobiła się na to moda. Ale generalnie ludzie jedli, to co

    Strączkowe maję duże białka, ale to nie jest zwierzęce białko.Brakuje tam jednego
    aminokwasu- bodajże lizyny, która jest w zbożach.A organizm jest tak ustawiony że jak
    nie ma jednego składnika, to cała reszta idzie na stolec.No, trochę tam bakterie się
    pożywią.Natomiast krowa, na tym żarciu wyżyje.Ale to trzeba mieć krowi żołądek.I to
    nie jeden!

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1